5 Ekim 2013 Cumartesi

FastBall 2: Bounce Benzeri Oyun Arayanlara.. Programlaması bir Türk'e ait!

Eski Nokia telefonlardan tanıdığımız Bounce benzeri bir oyunu iPhone için de arıyorsanız bugün tanıtacağım oyun bu arayışınıza son verecek, bunun garantisini verebilirim :) Bounce bir klasikti. Sonradan symbian s60v3 telefonlarla birlikte 3 boyutlu bir görünüm aldı ama ben kesinlikle eski klasik 2 boyutlu grafiklere sahip olan bounce'u tercih ederim.
Fast Ball 2 de gerek grafik gerek sesleriyle birlikte Bounce'u andıran en iyi oyunlardan biri. Şöyle söyleyeyim yanlış hatırlamıyorsam 47. seviyede geçemediğim için telefonu çarpacak derece de sinirlenmiştim. Oyun bu derece bağımlılık yapıyor. 
Oyunun ücretsiz versiyonunda birçok seviye bulunuyor. Ancak ücretsiz oluşunun dezavantajı olarak reklamlar epey sinir bozucu. Dilerseniz uygulama içi satın alımla 3.59TL karşılığında tam sürüme yükseltebilirsiniz.


Oyunu açtığımızda bizi aşağıdaki ekran karşılıyor. Dilerseniz oyun öncesinde sekmelere bir göz atalım.


Store sekmesi altından topun rengini değiştirebilirsiniz.


Options sekmesi altında bulunan Settings'te ise müzik ve sesi açıp kapatabilir, zorluk derecesini arttırıp azaltabilirsiniz. Ayrıca oyun içi temayı da değiştirebilirsiniz.



Credits sekmesi altında oyuna katkıda bulunan isimleri görebilirsiniz. Aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere 2 adet Türk bulunuyor. Programlama tamamiyle bir Türk'e aitken Grafik kısmında yine bir Türk ve yabancı bulunuyor. Gururlandırıcı..


Oyunda kontroller sadece ekrana dokunarak topu zıplatmaktan ibaret. Böyle söyleyince kolaymış gibi gelse de inanın bana zorlanacağınız seviyeler olacak.






Oyunun 2. serisinin incelemesini yaptım lakin app store'da aynı zamanda 3. serisi de indirilebilir durumda. İki versiyonda ücretsiz olarak sunulmuşken uygulama içi satın alımlarla tam versiyona yükseltebilirsiniz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder